Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،مایک دویلیانسکی؛ رئیس تحقیقات جاسوسی سایبری فیس‌بوک گفته است که هکرهای پاکستانی از پیوندهایی استفاده کردند که در صنعت امنیتی به عنوان SideCopy شناخته می‌شوند. پیوندهایی که به گفته اومی‌توانند دستگاه‌های افراد را کنترل کنند.

دویلیانسکی گفته است افراد مرتبط با دولت، ارتش و نیروهای مجری قانون در کابل، از اهداف این حملات بوده‌اند و این شبکه در ماه اگوست پیوندهای SideCopy را از این پلتفرم حذف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حملات هکرها با خلق شخصیت‌های جعلی از زنان جوان، تلاش کرده‌اند در میان اهداف مورد نظر خود ابتدا اعتمادسازی کنند و بعد آنها را به کلیک کردن لینک‌های حاوی ویروس و بدافزار یا دانلود کردن اپلیکشین‌های آلوده متقاعد می‌کردند.

فیس‌بوک می‌گوید هنگام وقوع این موج از حملات درباره آنها به وزارت خارجه آمریکا خبر داده شده و نزدیک به ۲۰۰۰ نفری که هدف این حملات در افغانستان بوده‌اند نیز از موضوع مطلع شده‌اند.

این شبکه اجتماعی گفته است که حملات هکرهای پاکستانی از ماه اپریل همزمان با پیشروی نیروهای طالبان اوج گرفته و تا ماه اوت شدت داشته ولی فیس‌بوک به دلیل نگرانی امنیتی برای کارکنان خود در این کشور و لزوم ادامه تحقیقات زودتر از این موضوع را فاش نکرده است.

گفتنی است که روز ۲۷ سپتامبر در حساب فسبوک اشرف غنی رئیس جمهور سابق افغانستان پستی حاوی دعوت از همکاری مردم با طالبان منتشر شد که ظرف چند دقیقه جنجال بسیاری در میان کاربران ایجاد کرد.

در این بیانیه آمده بود که جامعه جهانی به جای فاصله گرفتن از مردم افغانستان باید دولت طالبان را به رسمیت بشناسد و با آن همکاری و تعامل کند و پول‌های مسدودشده را نیز آزاد کند.

ظرف نیم ساعت از انتشار این بیانیه اشرف غنی در حساب توییتری خود خبر داد که حساب فیس بوک او هک شده و هر آنچه که در آن منتشر شود تا به دست گرفتن دوباره این حساب فاقد اعتبار است.

هنوز مشخص نیست که این دو موضوع به هم مرتبط باشند اما اگر هک فیس‌بوک رئیس جمهور سابق افغانستان نیز از طریق همین کارزار در پاکستان انجام شده باشد به این معنا خواهد بود که هکر‌ها برای مدت زمانی نامعلوم دست کم به یکی از دستگاه‌های دیجیتال رییس‌جمهور وقت افغانستان و چه بسا اطلاعات بسیار دیگری دسترسی داشته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان هکرهای پاکستانی فیس بوک فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند

والی «لوگر» در شرق افغانستان در دیدار با رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل از سازمان ملل خواست واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ضیاءالرحمان مدنی»، والی لوگر در دیدار با «رزا اوتنبایوا» رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل (یوناما) اظهار داشت: این نهاد بین‌المللی باید واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند.

وی افزود: حکومت افغانستان تلاش‌های زیادی را برای آموزش و رفع مشکلات مردم و ارائه خدمات بهتر انجام داده است.

مدنی ادامه داد: جهان با حکومت کنونی افغانستان منصفانه رفتار نمی‌کند.

رئیس یوناما نیز در این دیدار تاکید کرد که در آینده نزدیک، یک میلیون کلاس آموزش‌های اجتماعی در افغانستان ایجاد می‌شود.

طالبان: گزارش‌های حقوق بشری باید واقعیت‌های افغانستان را منعکس کندطالبان: انتظار داریم در نشست تاشکند واقعیت‌های افغانستان درک شود

«شیرمحمد عباس استانکزی»، معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت طالبان نیز پیش از این در سفر به ولایت لوگر گفته بود که شرایط خوبی در افغانستان به ویژه برای افراد بازگشته از دیگر کشورها فراهم شده است.

وی تاکید کرده بود که غربی‌ها از واقعیت‌های عینی افغانستان بی خبر هستند.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود
  • کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت «گنبد الکترونیکی»
  • میزبانی از دختران افغان در دومین روز نمایشگاه قرآن کابل
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • پسورد Password و حقایق جالب آن
  • پسورد و حقایق جالب آن