Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ریپابلیک ورلد، وب سایت‌های رسمی طالبان که پیام‌های این گروه را به شهروندان افغان می‌رساندند، دیروز جمعه از اینترنت ناپدید شدند. این سایت‌ها حداقل به پنج زبان از جمله پشتو، اردو، عربی، انگلیسی و دری فعالیت می‌کردند که علیرغم محافظت توسط یک شرکت زیرساخت و امنیت وب آمریکایی، از اینترنت حذف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی این شرکت آمریکایی زیرساخت و امنیت وب که تامین امنیت این سایت‌ها را به عهده داشت، دلیل حذف ناگهانی سایت‌های طالبان را فاش نکرد. این اختلال برای اولین بار توسط واشنگتن پست گزارش شد.

پیشتر، فیس بوک تعدادی از حساب‌های طالبان را به دلیل سیاست‌های این شرکت ممنوع کرده بود. شرکت فیس بوک سرویس پیام‌های رمزگذاری شده فیس بوک و واتس اپ گروه‌های مرتبط با طالبان را نیز حذف کرد.

دانیل مایستر، سخنگوی واتس اپ به آسوشیتدپرس گفت که موظف است به قوانین آمریکا پایبند باشد. این قوانین شامل ممنوعیت حساب‌هایی است که به نظر می‌رسد خود را به عنوان حساب‌های رسمی طالبان نشان می‌دهند.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان، فیس بوک را به تحقیر "حق آزادی بیان" این گروه متهم کرد. وی در گفتگو با خبرنگاران در پایتخت افغانستان، با انتقاد از مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک گفت: "افرادی که ادعا می‌کنند مروج آزادی بیان هستند" پس از به دست گرفتن قدرت توسط طالبان در افغانستان، حساب‌های کاربری مرتبط با آن را حذف کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گروه طالبان حساب کاربری طالبان شبکه های اجتماعی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق