Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، شرکت فیس بوک روز سه شنبه اعلام کرد صد‌ها حساب کاربری جعلی مرتبط با گروهک تروریستی منافقین را در آلبانی حذف کرده است.

به موجب این گزارش، اعضای این گروهک با استفاده از حساب‌های کاربری، تصاویر و پروفایل جعلی به انتشار پست‌ها و محتوای انتقادی از دولت ایران و در حمایت از منافقین می‌پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از موارد، حساب‌های فیس بوک و اینستاگرام از اسامی و عکس‌های پروفایل جعلی استفاده می‌کنند.

این گزارش می‌افزاید: شرکت فیس بوک تشخیص داد که حساب‌ها از یک مکان واحد در آلبانی توسط گروهی از افراد که به نمایندگی از گروهک مجاهدین خلق (منافقین) کار می‌کنند، اداره می‌شود.

فیس بوک سرنخ‌های دیگری در مورد یک مقر در آلبانی پیدا کرد که در آن به کارکنان به ازای ارسال مطالب و انتشار پست‌های جعلی و نادرست در رسانه‌های اجتماعی دستمزد پرداخت می‌شود.

کارشناسان فیس بوک در بررسی‌های خود دریافتند که به نظر می‌رسد این فعالیت، منطبق با روز کاری مرکز اروپا صورت می‌گیرد و با ارسال پست‌ها از ساعت ۹ صبح آغاز و با وقفه قابل توجه در زمان ناهار به تدریج در پایان روز کندتر می‌شود.

بن نیمو که در بخش تحقیقات اطلاعاتی تهدید جهانی فیس بوک کار می‌کند، روز سه شنبه در یک کنفرانس تلفنی با خبرنگاران در این باره گفت: حتی اوباش اینترنتی نیاز دارند غذا بخورند.

فیس بوک در ادامه اعلام کرد: شبکه حساب‌های جعلی منافقین از سال ۲۰۱۷ و در اواخر سال ۲۰۲۰ فعال بودند و در کل بیش از ۳۰۰ حساب، صفحه و گروه از آن‌ها در فیس بوک و اینستاگرام حذف شد. حدود ۱۱۲ هزار نفر یک یا چند حساب اینستاگرام را دنبال می‌کردند.

فیس بوک می‌گوید این حساب‌ها را بر اساس نحوه رفتار آن‌ها حذف می‌کند، نه بر اساس مطالبی که آن‌ها ارسال می‌کنند.

اعضای گروهک تروریستی منافقین که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسئول ترور بیش از ۱۲ هزار غیرنظامی ایرانی بودند و جنایاتی بدتر از گروه تروریستی داعش مرتکب شده اند تحت حمایت مالی برخی کشور‌های منطقه و حمایت برخی کشور‌ها از جمله در اروپا هستند و توسط آمریکا نیز از فهرست سازمان‌های تروریستی خارج شده اند.

در همین حال، برخی سیاستمداران آمریکایی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات از جمله رودی جولیانی و نیوت گینگریچ در گذشته در بسیاری از گردهمایی‌های وابسته به منافقین شرکت و سخنرانی کرده اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیس بوک گروهک منافقین حساب کاربری جعلی فیس بوک حساب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۹۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا

بی‌دقتی یک شهروند در بافق منجر به کلاهبرداری یک میلیارد ریالی از وی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در طول سال‌های گذشته بارها و بارها از سوی نیروی انتظامی، قوه قضائیه و برخی دیگر از نهادها پیامک‌های هشدارآمیزی مبنی بر ضرورت هوشیاری در برابری فریب‌های کلاهبرداران مجازی و پیامکی صادر شده است.

در این پیام‌‌های هشدار که به صورت منظم برای مخاطبان ارسال می‌شود، سرشماره‌های رسمی از سوی قوه قضائیه و نیروی انتظامی اعلام شده و تاکید صورت گرفته که پیامک از هر شماره غیر از شماره‌های اعلامی کلاهبرداری است.

با این وجود اما همچنان خبرهایی به گوش می‌رسد مبنی بر اینکه افرادی فریب چنین پیام‌هایی را خورده‌اند و کلاهبرداران توانسته‌اند از آنها کلاهبرداری کنند.

از جمله این فریب‌ها، شخصی است که در یزد با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه روبرو می‌شود و بدون توجه و دقت لازم، یک میلیارد ریال را به کلاهبرداران می‌سپارد.

فرمانده انتظامی شهرستان بافق در این رابطه از کلاهبرداری یک میلیارد ریالی با پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه از شماره شخصی خبر داد و اظهار داشت: انتظار می‌رود شهروندان دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

سرهنگ شهرام طولابی‌نژاد افزود: با شکایت فردی درخصوص برداشت غیرمجاز مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش، مأموران پلیس فتا شهرستان بافق موضوع را در دستورکار قرار دادند.

طولابی‌نژاد تصریح کرد: با تحقیق از مالباخته مشخص شد که از شماره شخصی، پیامک جعلی ثنا قوه قضائیه برایش ارسال شده و او نیز وارد لینک جعلی شده و اطلاعات کارت بانکی خود را وارد و مبلغ یک میلیارد ریال از حسابش به صورت غیرمجاز برداشته شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با استعلامات و پیگیری‌های صورت گرفته توسط پلیس فتا، حساب مقصد شناسایی و بلافاصله مسدود و کلیه وجوه به حساب شاکی بازگردانده شد.

فرمانده انتظامی بافق با اشاره به اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و جهت رسیدگی به دادسرا ارسال شد، خاطرنشان کرد: شهروندان باید دقت لازم را داشته باشند و به لینک‌های ناشناس و لینک‌هایی که از شماره شخصی برای آنها ارسال می‌شود وارد نشوند.

با وجودی که کلاهبرداران شگردهای خود را هر روز متفاوت می‌کنند اما در صورتی که شهروندان هشدارهای انجام شده از سوی دستگاه‌های نظامی و انتظامی را جدی گرفته و به آن عمل کنند قطعا هیچ زمانی به دام کلاهبرداری‌هایی از این دست نمی‌افتند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تصاویر بارش ماهی در یاسوج جعلی است
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • عوامل محوری پشتیبانی گروهک تروریستی جیش الظلم در راسک بازداشت شدند
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش الظلم
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک
  • حمله گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • حمله ناکام گروهک تروریستی جیش الظلم به یگان تکاوری نصرت آباد
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • گروهک تروریستی سنتکام مدعی رهگیری و انهدام پهپادهای یمن شد
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟